ÉTTEREM

REGGELI

Kezdje a napot egy finom reggelivel

A La Maison bisztró minden nap 10:00-től 12:00-ig kínál reggeli szolgáltatást a földszinti étteremben. Széles á la carte választékot talál friss, jó-minőségű termékekből.

 

Édes-, vagy ízletes? Válasszon, hogyan kezdi a napját

Azoknak, akik az édes ébredést szeretik többféle süteményt, meleg croissant, friss szezonális gyümölcsöket, tejkészítményeket, ízletes dzsemeket, reggeliző pelyheket és friss kenyeret kínálunk.

Akik az energikusabb indítást és ízletes ébredést kedvelik, azoknak ajánljuk a sajt kínálatunkat, frankfurti virslit,szeletelt húskészítményeket, meleg tojásételeket, ropogós bacont.

Kísérje reggelijét finom gyümölcslevekkel, kávéval, teával.


 

BISZTRO

Várja önt a földszinten található La Maison bisztró, mely ideális üzleti ebéd helyszínnek vagy egy kellemes vacsorához barátaival a budapesti városnézés után. Az alapanyagok frissességének és csapatunk gondosságának köszönhetően ajánlhatunk önnek nemzetközi fogásokat, specialitásokat, melyhez széles bor kínálatunkból választhat.

 Fedett teraszunkon várjuk vendégeinket egy kis kikapcsolódásra egy fárasztó nap után. Elvezze széles ital- és kávé választékunkat ebben a hangulatos környezetben.